CV Ketel


CV ketel nodig in Weesp?

Als u een nieuwe CV-ketel wilt kopen in Weesp dan bent u bij Ruggiero installatie en montage aan het juiste adres want in 10 jaar tijd hebben wij heel wat slimme klanten van aangename warmte voorzien.

Ook voor storingen, onderhoud en service aan uw bestaande CV-Ketel staan wij voor u klaar.

CV ketel Weesp

Al onze CV ketels installeren wij inclusief compleet nieuw aansluitpakket en eventueel met een nieuwe thermostaat.

 • Ferroli Bluesense 3 met montage €1700,-
 • Ferroli Bluesense 4 met montage €1750,-
 • Ferroli Bluesense 5 met montage €1950,-
 • Ferroli Bluesense 3 inclusief Honeywell touch modulerende klokthermostaat met montage €1900,-
 • Ferroli Bluesense 4 inclusief Honeywell touch modulerende klokthermostaat met montage €2000,-
 • Ferroli Bluesense 5 inclusief Honeywell touch modulerende klokthermostaat met montage €2100,-
Honeywell thermostaat Weesp

Honeywell Chrontherm Touch modulation

De eenvoudig te bedienen modulerende klokthermostaat voor uw nieuwe Ferroli energiezuinige HR CV ketel.

De fraai uitziende chronotherm van Honeywell is makkelijk te bedienen voor zowel jong als oud en is in combinatie met de Bluesolid een energiezuinig duo.
Makelijk een compleet weekprogramma programmeren, vrije dagen toevoegen of een vakantie programma instellen dat is het comfort van de Honeywell Chronotherm touch.

Wij bieden u maar liefst de keuze uit één merk met drie modellen, waarom maar één merk? Omdat er nou eenmaal geen beter toestel op de markt is dan de Ferroli Bluesense.

In de 10 jaar dat wij bestaan hebben wij vele merken en modellen geïnstalleerd maar toen we een toestel hadden dat na 5 jaar nog geen één storing had gehad bij onze klanten werd het duidelijk dat alle andere toestellen overbodig zijn.

U ontvangt daarom ook maar liefst 5 jaar volledige garantie op uw nieuwe toestel en 10 jaar garantie op de warmtewisselaar het hart en het duurste onderdeel van de Cv-ketel, uiteraard dient deze dan wel door ons jaarlijks te worden onderhouden maar het eerste onderhoud aan uw nieuwe toestel krijgt u uiteraard van ons.

CV ketel installatie inclusief compleet aansluitpakket en montage

Zoekt u een goedkope cv ketel inclusief installatie bedenk dan goed dat u waarschijnlijk een nieuwe auto koopt maar dat de banden, de uitlaat en alle vloeistoffen uit de oude auto worden overgezet op uw nieuwe auto.

Een beetje raar vindt u niet? Daarom bieden wij bij een cv ketel vervanging een compleet aansluitpakket aan voor uw verwarmingsketel.

 • Benodigde leidingen en koppelingen
 • Vulslangset
 • Expansievat
 • Overstort
 • CV magneetfilter
 • inlaatcombinatie
 • Vulkraan
 • Wasmachinekraan met keerklep
 • Dak/muurdoorvoer
 • Rookgasafvoer en luchttoevoer materiaal inclusief beugels
Kortom alles wat om uw nieuwe verwarmingsketel heen zit word dus vernieuwd.

Wij leveren dus maar één merk en dat heeft zo zijn voordelen want mocht er dan onverhoopt in zeer uitzonderlijke gevallen zich toch een probleem voordoen met uw verwarmingsketel dan bent u ervan verzekert dat wij alle onderdelen en specifieke kennis in huis hebben om het probleem snel te verhelpen.

De Ferroli Bluesense HR CV-ketel heeft weinig storingen omdat wij deze standaard installeren met een cv magneetfilter van Fernox en daarmee wordt voorkomen dat roest en ander vuil afkomstig uit de leidingen, radiatoren en of vloerverwarming het cv toestel kunnen bereiken.

Omdat het toestel dus schoon water terug krijgt is deze dus minder gevoelig voor storingen en dankzij het ontbreken van een driewegklep is er dus een duur en storingsgevoelig onderdeel minder dat stuk kan gaan want de Ferroli heeft namelijk een Bi Thermische warmtewisselaar waardoor een driewegklep dus niet meer nodig is.

De grootste innovatie van de BlueSense bevindt zich dus in het hart van de ketel de warmtewisselaar met maar liefst 10 jaar garantie, waarbij is gekozen voor een volledig in Nederland geëngineerde wisselaar met ‘Bi-Thermic Technology’. Deze volledig uit rvs 316Ti vervaardigde wisselaar is gebaseerd op een alom geprezen ‘pijp-in-pijpprincipe waardoor de storingsgevoelige driewegklep tot het verleden behoort.

De pijp voor zowel het tapwatercircuit als het cv-watercircuit is vervaardigd uit één stuk RVS. Lasverbindingen om pijpen parallel te schakelen zijn dus niet van toepassing, waardoor corrosie geen grip kan krijgen en verstoppingen in individuele pijpjes voorkomen wordt. Zo ontstaat er een optimale waterdoorstroming in de wisselaar. Het tapwatercircuit maakt op een ingenieuze manier gebruik van de warmteoverdracht die voortkomt uit het cv warmtewisselaarcircuit.

Hierdoor beschik u zeer snel over warm water voor een douche of bad en bespaart u tevens op de energiekosten. Eenvoud laat zich vooral typeren in de opbouw van het toestel. Door het toepassen van de Bi-Thermic-wisselaar, zijn bekende onderdelen als een driewegklep, een platenwisselaar en/of een extra pomp eenvoudigweg overbodig. Minder onderdelen betekent minder onderhoud en storingen, dus lagere kosten. BlueSense staat voor eenvoud in innovatie.

Naar huis

Verwarmingsketel Weesp